Програма  Хоризонт на БНР започна рубрика България избира. Всеки делничен

...
Програма  Хоризонт на БНР започна рубрика България избира. Всеки делничен
Коментари Харесай

Очакванията на жителите на Враца за предстоящите избори



Програма  " Хоризонт " на БНР стартира графа " България избира ". Всеки работен ден можете да чуете в ефир и да откриете на уеб страницата на БНР мнението на поданици на разнообразни обитаеми места за идните президентски и парламентарни избори.

Жители на Враца разясниха:

„ Безкраен преход, спасители един след различен и ситуацията ни е едно и също – трагично “.

„ Това е към този момент дъното ".

„ Ние сме в икономическа рецесия, Covid-пандемията, която ни е натиснала. Тези 7-8 месеца, които пропиляхме в избори оказа въздействие. България се намира в неприятно положение сега “.

Хората не мислят към този момент за избори, към този момент са толкоз обезверени от всекидневието си и е ужасно да се отиде на пазар, да си платиш сметките, а какво ще бъде през зимата – най-вероятно ще бъде още по-страшно “.

 Община Враца Снимка: Ива Антонова

Данните за региона на Враца от последните избори за народни представители през април и юли демонстрират, че резултатите са същите както на национално равнище.

По мои наблюдения ще излязат да гласоподават доста хора, които до момента не са дали своят вот , тъй като не виждаха никаква опция на статуквото. В момента се появи една двойка, на която хората залагат и имат вяра, нови лица, уповавам се да оправдаят очакванията ни “.

" Не знам какъв ще бъде резултата от изборите поради упованието за новия избавител, който да ни избави, само че мисля дали извън или от вътрешната страна или по разнообразни аргументи най-сетне ще бъдат принудени благите ни избраници да създадат държавно управление “.

„ За мен президентът би трябвало да има лице, да си държи на думата, да бъде обединител на нацията, а не разединител “.
„ Това, че двата избора са две в едно ще увеличи изборната интензивност. Хубаво е, че има няколко претенденти за президент, зад които застават обособени политически сили. Не мога да кажа кои ще вземат превес, само че в последно време в България всичко е доста комплицирано , уповавам се, че след тези избори ще имаме президент и ще успеем да съставим държавно управление, което да успее да извади България от рецесията “.Цялата анкета можете за чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР